Duyurular

Azami Öğrenim Sürelerini Dolduran Meslek Yüksekokulumuzda Kayıtlı Öğrencilerimizin Dikkatine

Son Güncelleme Tarihi : 17.08.2018 13:04:27

Azami Öğrenim Sürelerini Dolduran Yüksekokulumuzda Kayıtlı Öğrencilerimizin Dikkatine

Üniversitemiz Senatosunun 18.07.2018 tarihli 545/1 sayılı kararı gereğince, Yüksekokulumuzda kayıtlı azami öğrenim sürelerini dolduran öğrencilere başarısız oldukları dersler için 2547 Sayılı Kanunun 44/c maddesi gereğince iki sınav, sınırsız sınav veya yarıyıl hakkı verilecektir.

Azami öğrenim süresini dolduran öğrencilerin danışmanları ile irtibat halinde olmaları ve Uygulama Esaslarını dikkatli okuyarak kendilerine tanınacak hakları takip etmeleri gerekmektedir.

Sınav hakkı verilecek öğrenci listesi ile bunlara ait sınav programı ve kaydı silinecek öğrenci listesi sınav tarihlerinden önce ilan edilecektir.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Sonu Ek Sınav Tarihleri

Sınav Hakkı 27-31 Ağustos 2018