AZAMİ SÜRE SINAVLARI II 2021

Değerli Öğrencilerimiz, Bildiğiniz üzere Meslek Yüksekokullarında okuyan öğrencilerimizin Normal Öğrencilik süreleri dört (4) yıldır. Bulunduğumuz öğretim yılında dört yılını dolduran öğrencilerimizden hiç almadıkları ders sayısı  (6) altı ve üzeri olan öğrencilerimizin kaydı silinecek, daha az olan öğrencilerimiz ise aşağıda belirtilen tarihlerde başarısız oldukları derslerden azami süre sınavlarına gireceklerdir.

II. Sınav Hakkı : 20-26 Eylül 2021
                  Azami Süre II. Sınav Takvimini Buradan İndirebilirsiniz...

AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ DOLDURAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

• Azami Süre sınavları sınav programlarında ilan edilen tarih ve saatte yüz yüze okulumuz dersliklerinde yapılacaktır.
  • Sınava girecek öğrenciler sınav listesinden hangi derslerden sınavına gireceklerini ve girecekleri derslerin sınav tarihi ve saatlerine sınav programlarından bakma zorundadırlar.
  • Her ders için 2 ek sınav verilecek olup, 2. Ek sınav tarihleri MMYO web sayfasında daha sonra ilan edilecektir.
  • 1. Ek sınava girmeyenler yada sınava girip başarısız olanlar 2. Ek sınav hakkından yararlanabileceklerdir.
  • Tüm ek sınavlardan sonra mazeret sınav hakkı verilmeyecektir.
  • Azami Süre Öğrencilerinin sorumlu oldukları dersler için belirlenen sınav takvimine önem göstermeleri rica olunur.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ

YÖNETİM