Hakkımızda

Muğla Meslek Yüksekokulu (MMYO) iki yıllık eğitim sonrasında önlisans diploması veren bir yükseköğretim kurumudur. 1989-1990 eğitim-öğretim yılında Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesinde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ait binada, Elektrik, Turizm ve Otelcilik programlarında öğrenci kabul etmiş olan MMYO, 1992 yılında Muğla Üniversitesine bağlanarak eğitim-öğretim hizmetlerini yürütmüştür. Öğrenciler, 4 yarıyıl boyunca, teorik ve uygulamaya dayalı bir eğitim-öğretim sürecinden geçirilmektedirler. Akademik kadrosunda alanında uzman, sektörle uyumlu, değerli bilim insanlarının yer aldığı yüksekokuldan mezun olan öğrenciler, ilgili sektörlerde çalışma yaşamına atılarak eğitimleri sırasında edindikleri bilgi ve deneyimleri etkili bir şekilde kullanabilmektedirler.