"ŞİMDİ BİSİKLET ZAMANI" Haftasonu Bisiklet Turu İçin Kayıt Formu

Yüksekokulumuzda ait 11 adet bisiklet mevcuttur. Öncelik sırası öğrencilerimizde olmak kaydıyla, bisiklet turlarında kullandırılacaktır. Öğretim elemanlarımız ve personelimizin kendi bisikleti ile katılımını bekliyoruz. Kayıt olanlar arasından eğitim (kampanya - teknik servis - trafikte bisiklet vb) sonrası Sağlık Bakanlığı tarafından verilen bisikletler öğrencilerimize  kullandırılacaktır.

İlk tur için 18 Ekim 2017 son kayıt tarihidir.

19 Ekim 2017 de  uygun görülecek kişilere email yada whatsapp ile bilgilendirme yapılacaktır.

İlerleyen günlerde düzenlenecek turlar ile ilgili olarak web sitemizde duyuru yapılacaktır.

Bisiklet kontenjanı 11 ile sınırlıdır.
İsteyen kendi bisikleti ile kaskı ve eldiveni olması ve kayıt  şartıyla katılım sağlayabilir. Katılımcı sayısını bilmemiz bakımından lütfen  kayıt olunuz.

HAFTASONU BİSİKLET TURLARI CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ  20+25 KM LİK MESAFELER OLARAK PEDALLANACAKTIR.

Son Güncelleme Tarihi : 05.04.2021 22:21 Okunma Sayısı : 450