Yönetim ve Organizasyon Topluluğu "Köy Okulları Yardım Projesi"

Yönetim ve Organizasyon Topluluğu tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında başlatılan “Köy Okulları Yardım Projesi” ile köy okullarındaki öğrencilerin giyim, kırtasiye, kitap gibi ihtiyaçları karşılanmaktadır. Yönetim ve Organizasyon Topluluğu öğrencileri tarafından önceden tespit edilen köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ihtiyaç duydukları alanlarda öğrencilerimiz gönüllü olarak yardımlar yapmaktadırlar. Meslek Yüksekokulumuzun girişinde ayni yardımları toplamak için topluluk öğrencileri tarafından bir stand açılmıştır.  Öğrencilerimiz 26 Şubat 2018 tarihinde Gazeller Ortaokulunu ziyaret ederek ortaokul öğrencileri ile keyifli zaman geçirerek yardımları sahiplerine ulaştırmışlardır.

Bu etkinliğe ait fotoğraf albümü için tıklayınız.

Albüme tıkladıktan sonra sayfanın en altında fotoğrafları görebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 05.04.2021 22:11 Okunma Sayısı : 448