DEPREMZEDELERE DESTEK OLAN HOCALARIMIZA TEŞEKKÜR

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde etkili olan depremde bölgede etkilenen vatandaşlarımıza yemek yapıp dağıtmak üzere yüksekokulumuz akademisyenleri Adnan ACAR, Vedat GÖLLER, Şeyhmus DEMİRCANAhmet BAYRAKTAR, Ali Arda DURMAZ ve Hacı Reşit YILMAZ gönüllü olarak bölgeye gitmişlerdir.
          AFAD tarafından görevlendirilen hocalarımız Rektörlüğümüz Yüksekokulumuz personeli ve duyarlı Muğlalı vatandaşların gıda yardımlarıyla yüklenen kamyonla birlikte 8 Şubat tarihinde Adıyaman’a yola çıktılar. Ayrıca deprem bölgesindeki vatandaşlara psikolojik destek sağlama amacıyla Sosyal Hizmet Uzmanı akademisyenimiz Tuğba DENİZ gönüllü olarak yine AFAD tarafından yapılan görevlendirilme ile bölgede bulunmaktadır. Önemli bir inisiyatif alarak gönüllü olan çalışma arkadaşlarımıza bu özverili davranışlarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.
MUĞLA MESLEK YÜKSEKOKULU AİLESİ

Son Güncelleme Tarihi : 16.02.2023 09:46 Okunma Sayısı : 1162